Meniuri Bistro Taifas


Mâncărurile pregătite la Bistro Taifas se fac cu ingrediente proaspete, în funcție de piața zilnică și de sezon. Este posibil, de aceea, ca unele feluri să lipsească într-o zi sau alta.

 

Ciorbe

  • Ciorbă de perișoare – 9 lei
  • Supă de linte – 8 lei
  • Ciorbă de curcan – 9 lei
  • Supă de pui cu tăieței de casă – 9 lei
  • Borș de pește – 10 lei
  • Supă gulaș – 10 lei
  • Ciorbă de fasole – 8 lei

Antreuri

  • Bruschette – 10 lei
  • Fasole bătută – 10 lei
  • Pate de casă cu dulceaţă de ceapă – 12 lei
  • Linte bătută cu usturoi – 10 lei
  • Zacuscă de peşte – 12 lei
  • Icre de crap – 12 lei
  • Mămăliguţă cu brânză şi smântână – 10 lei
  • Caşcaval pane cu salată de morcov, ţelină şi varză – 16 lei
  • Humus – 12 lei
  • Salata de vinete – 12 lei
  • Cascaval pane – 16 lei

Salate

  • Ton / Pui / Greceasca / Primavara – 17 lei
  • Blue cheese / Somon – 18 lei
  • Ficăţei cu andive şi parmezan – 14

Gratar

  • Mici cu muştar – 4 lei/ buc
  • Somon cu garnitură de legume – 35 lei
  • Ficat de vită cu piure din cartofi -26 lei
  • Piept de pui cu salată de varză albă – 26 lei
  • Cotlet de porc cu garnitură de cartofi la cuptor -26 lei
  • Muşciuleţ de porc împănat, cu salată de roşii şi cartofi la cuptor – 30 lei
  • Ceafă de porc cu cartofi prăjiţi – 26 lei
  • Cârnaţi de casă cu varză călită – 22 lei
  • Antricot de vită cu cartofi la cuptor – 35 lei
  • Pastrav – 30 lei
  • Mușchi de vită – 50 lei

Mâncare gătită

  • Pulpe de pui a la taifas cu piure de cartofi- 26 lei
  • Tochitură cu mămăliguţă – 26 lei
  • Tocană a la Taifas cu piure de cartofi – 30 lei
  • Sarmale in foi de varza- 23 lei
  • Chiftele marinate – 22 lei
  • Berbecut cu spanac – 40 lei
  • Coaste de porc la cuptor – 30 lei
Produse de post

  • Ciorba de legume – 8 lei
  • Bruschette – 10 lei
  • Linte bătută cu usturoi – 10 lei
  • Humus – 14 lei
  • Rulouri de vinete cu sparanghel ,ardei si ciuperci – 26 lei
  • Orez cu hribi – 26 lei
  • Spanac gratinat – 20 lei
  • Tagliatele cu legume – 24 lei
  • Spaghette aglio-olio – 20 lei
  • Ciulama de ciuperci cu mămăligă – 20 lei

La comandă

  • Hamsii cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi – 16 lei
  • Somon cu sos de lămâie şi broccoli – 40 lei
  • Somon cu sos gorgonzola si sparanghel – 40 lei
  • Somon cu sos de creveţi si legume la gratar – 40 lei
  • Antricot de vită cu sos gorgonzola si hribi cu piure multicolor – 40 lei
  • Antricot de vită cu sos de piper verde si cartofi la cuptor – 40 lei
  • Curcan cu legume şi orez – 30 lei
  • Pui cu smochine şi orez – 30 lei
  • Pui levantin si orez cu curry – 30 lei
  • Spaghete Bolognese – 30 lei
  • Tagliatele cu somon, creveţi şi spanac – 35 lei
  • Pui cu sos blue cheese şi orez – 30 lei
  • Muşchiuleţ de porc cu sos de muştar şi cartofi la cuptor – 30 lei
  • Cotlet de porc cu sos de tarhon şi cartofi la cuptor -30 lei
  • Ficăţei cu ciuperci şi piure de cartofi – 20 lei
  • Pui cu sos de lamaie si broccoli – 30 lei
  • Spanac gratinat – 20 lei
  • Tigaie picantă cu garnitura de cartofi la cuptor – 30 lei
  • Tigaie taifas cu piure de cartofi si broccoli – 30 lei
  • Cotlet cu sos de mentă si garnitura de orez – 30 lei
  • Pastramă de berbecuţ cu mamăligă – 30 lei
  • Muschiulet de porc cu sos de muștar – 30 lei
  • Calamari cu dovlecei – 35 lei
  • Porc cu rucola si parmezan – 30 lei
  • Șnițel vienez – 30 lei
  • Saramură de crap – 30 lei

Desert

  • Cheese cake – 10 lei
  • Tort Krantz – 10 lei
  • Nuga glace – 10 lei
  • Plăcintă cu brânză dulce şi stafide – 8 lei
  • Plăcintă cu mere şi scorţişoară – 8 lei
  • Papanasi – 10 lei
  • Clatite – 8 lei